Ne. Jakmile odešlete pokyn k přihlášení, je konečný a nelze jej změnit ani odvolat. Před potvrzením si prosím svou volbu pečlivě zvažte.
Ne. Jakmile odešlete pokyn k přihlášení, je konečný a nelze jej změnit ani odvolat. Před potvrzením si prosím svou volbu pečlivě zvažte.